Hjem
Produktsøk:   

Vernesko lav
Vernesko halvhøy
Vernesko høy
Uniformsko
Uniformstøvler
Antislipsko
Helsesko
Gummistøvler
Outdoor
Såler
Brannvernstøvler
Sagvernstøvler
Hansker
Tilbehør

   Vis priser inkl mva


Ervik AS
Teglvegen 17
1400 Ski

Tlf.: 64 91 18 60
Fax.: 64 91 18 79


[Du står her: Såler /2030 Superfeet ]
Du er ikke logget inn

2030 Superfeet

Produktbilde
Forstørr bilde
Produktdata
Artikkelnr:2030
Størrelse:

Mer informasjon
Str: 35-53

Produktbeskrivelse

Sålene er konstruert med en patentert ¾ lang ”krybbe” i hælpartiet/bakre del av foten. Denne støtter opp rundt hælbenet, holder foten i en naturlig stilling og hjelper føttenes naturlige støtdempere å jobbe som de skal. Eierne av Superfeet eier og driver en av de mest respekterte pediatriske laboratoriene i verden. Med over 35 patenter og en unik form og design på sålen er den et resultatet av mer enn 40 års erfaring.

Ustabilitet i foten kan føre til problemer i holdning og skjelett. Superfeet-såler støtter foten på en slik måte at smerte og ubehag lindres og forebygges gjennom at foten stabiliseres. Belastning på muskler, sener og leddkapsler reduseres når foten er ordentlig støttet og posisjonert. Superfeet har ett patentert Synergizer®-system som gir åpenbare biomekaniske fordeler og støtte for skjelettet i foten, sammen med et system med naturlig støtdemping med en dyp hælskål som samler hælens fettpute.

Superfeet Green er sålen som har dypest hælskål og gir dermed optimal effekt.

Superfeet er en premium innleggssåle som det har blitt forsket mye på. Ingeniørene hos Superfeet bruker mye tid på å utvikle, teste og lage de beste sålene tilpasset oss mennesker.


 

 Tips en venn   Skriv ut