Meny
Søk
Brukerkonto
Forstørr bilde
Salomon Quest 4D GTX Forces
Salomon Quest 4D GTX Forces

Salomon Quest 4D GTX Forces

Quest uniformsmodell er Salomons mest populære taktiske støvler. Anti-rusk mesh-materiale kombinert med fullnarvet skinn skaper en robust og fleksibel, ikke-reflekterende ytre overflate. Den kombinerer stabiliteten og grepet til en fjellstøvel med fleksibiliteten for å tillate spurter eller til og med korte løpeturer. Denne allsidigheten gjør den til en perfekt taktisk støvel for offisielle eller militære operasjoner.

Artikkelnr:
L40723200
Velg størrelse:
36
37 1/3
38 2/3
39 1/3
40
40 2/3
41 1/3
42
42 2/3
43 1/3
44
44 2/3
45 1/3
46
46 2/3
47 1/3
48
49 1/3

Produktbeskrivelse

Dens fleksibilitet gjør Salomon QUEST 4D GTX FORCES 2 EN til en av våre mest populære taktiske støvler. Den kombinerer stabiliteten og grepet til en fjellstøvel med fleksibiliteten for å tillate spurter eller til og med korte løpeturer. Denne allsidigheten gjør den til en perfekt taktisk støvel for offisielle eller militære operasjoner.

Den taktiske støvelen oppfyller offisielt teststandardene i ISO 20347:2012 og de tilhørende standardene for antipunktering, antistatiske egenskaper og for sklisikkerhet.

Et anti-rusk mesh-materiale kombinert med fullnarvet skinn skaper en robust og fleksibel, ikke-reflekterende ytre overflate. GORE-TEX® membran gjør denne optimal for all slags vær og forhold. 3D gummitåhetten og gummihælkoppen beskytter foten mot støt og sikrer høy komfort på grus eller i ulendt terreng. SensiFitTM-systemet sørger for å gi en sikker, presis og tilpasset passform. Innsiden av støvelen er forsterket med et tilleggsmateriale for å støtte klatring og rask rappellering.

Den viktigste egenskapen til en multifunksjonell taktisk støvel er selvfølgelig den høyteknologiske sålekonstruksjonen. I tillegg til Enigma Zero HT2-innsatsen mot punktering og antistatisk teknologi, har Salomon også valgt en utprøvd kombinasjon, med Contagrip® MD yttersåle for sikkert grep i fjellterreng, 4D-chassiset for god støtte og stabilitet. EnergyCell mellomsåle for optimal demping og ytelse. Til slutt sørger en OrthoLite® innleggssåle for en behagelig passform og ekstra demping i støvelen, mens perforeringer i sålen sørger for et behagelig fotklima.

QUEST 4D FORCES 2 EN er utvilsomt en av de mest avanserte og allsidige taktiske støvlene på markedet. Den kombinerer stabilitet og beskyttelse med et lett design for alle situasjoner.

Bestselger
Haix Tactical 2.0

Værbestandig, komfortabel, sklisikker og pustende tjeneste-støvel utviklet for bruk av politi og forsvar. Høy modell. Sklisikker såle holder deg trygt på bena under alle typer forhold og terreng.GTX membran forhindrer fuktighet og isolerer føttene mot kulde og varme.Demping i sålen beskytter føtter og ledd mot slitasje

Nyhetsbrev
Innlogging
Informasjonskapsler
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.

ERVIK AS

Vårt fokus er Kvalitet & Service. 

KUNDESERVICE

Om oss
Frakt/levering
Betingelser
Størrelsesguide
Personvern/cookies

KONTAKT OSS

Telefon: 64 91 18 60
Åpningstider: Man-fre kl 08:30-16:00
E-post: post@ervikas.no
Adresse: Teglveien 17, 1400 Ski

Powered by: Bysant