Meny
Søk
Brukerkonto
Forstørr bilde
Haix skopusse sette
Haix skopusse sette

Haix skopusse sette

HAIX® børstesettet har de riktige verktøyene for enhver oppgave, praktisk talt samlet i en boks. Med høykvalitetsbørstene i tre forskjellige størrelser blir skoen grundig og skånsomt rengjort.

Artikkelnr:
900300
Produktbeskrivelse

HAIX® børstesettet har de riktige verktøyene for enhver oppgave, praktisk talt samlet i en boks. Med høykvalitetsbørstene i tre forskjellige størrelser blir skoen grundig og skånsomt rengjort. Det ideelle tilbehøret for enkel og grundig skopleie. Den store skobørsten med harde bust fjerner enkelt grovt smuss. Takket være den store rengjøringsflaten blir sålen raskt rengjort. Det avsmalnende børstehodet kommer selv inn i små hjørner og grooMed den lille poleringsbørsten kommer den nærende skokremen til og med inn i det minste hjørnet av skoen. De myke bustene på den store polerbørsten sørger for at selv glatte skinnsko får tilbake sin gamle glans.

Bestselger
HyFlex® 11-840

Ansell HyFlex® 11-840 er en monteringshansken som er tilpasset hendenes naturlige konturer og det behagelige fôret er skreddersydd for å gi best mulig komfort: fra den nederste delen av lillefingeren (ekstra komfort), over fingertuppene (fingerfølsomhet) og håndflaten (bedre bevegelighet).

Nyhetsbrev
Innlogging
Informasjonskapsler
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.

ERVIK AS

Vårt fokus er Kvalitet & Service. 

KUNDESERVICE

Om oss
Frakt/levering
Betingelser
Størrelsesguide
Personvern/cookies

KONTAKT OSS

Telefon: 64 91 18 60
Åpningstider: Man-fre kl 08:30-16:00
E-post: post@ervikas.no
Adresse: Teglveien 17, 1400 Ski

Powered by: Bysant