Meny
Søk
Brukerkonto
Forstørr bilde
Salomon Quest 4D GTX Forces
Salomon Quest 4D GTX Forces

Salomon Quest 4D GTX Forces

Quest uniformsmodell er Salomons mest populære taktiske støvler. Anti-rusk mesh-materiale kombinert med fullnarvet skinn skaper en robust og fleksibel, ikke-reflekterende ytre overflate. Den kombinerer stabiliteten og grepet til en fjellstøvel med fleksibiliteten for å tillate spurter eller til og med korte løpeturer. Denne allsidigheten gjør den til en perfekt taktisk støvel for offisielle eller militære operasjoner.

Artikkelnr:
L40723200
Velg størrelse:
36
37 1/3
38 2/3
39 1/3
40
40 2/3
41 1/3
42
42 2/3
43 1/3
44
44 2/3
45 1/3
46
46 2/3
48
49 1/3

Produktbeskrivelse

Dens fleksibilitet gjør Salomon QUEST 4D GTX FORCES 2 EN til en av våre mest populære taktiske støvler. Den kombinerer stabiliteten og grepet til en fjellstøvel med fleksibiliteten for å tillate spurter eller til og med korte løpeturer. Denne allsidigheten gjør den til en perfekt taktisk støvel for offisielle eller militære operasjoner.

Den taktiske støvelen oppfyller offisielt teststandardene i ISO 20347:2012 og de tilhørende standardene for antipunktering, antistatiske egenskaper og for sklisikkerhet.

Et anti-rusk mesh-materiale kombinert med fullnarvet skinn skaper en robust og fleksibel, ikke-reflekterende ytre overflate. GORE-TEX® membran gjør denne optimal for all slags vær og forhold. 3D gummitåhetten og gummihælkoppen beskytter foten mot støt og sikrer høy komfort på grus eller i ulendt terreng. SensiFitTM-systemet sørger for å gi en sikker, presis og tilpasset passform. Innsiden av støvelen er forsterket med et tilleggsmateriale for å støtte klatring og rask rappellering.

Den viktigste egenskapen til en multifunksjonell taktisk støvel er selvfølgelig den høyteknologiske sålekonstruksjonen. I tillegg til Enigma Zero HT2-innsatsen mot punktering og antistatisk teknologi, har Salomon også valgt en utprøvd kombinasjon, med Contagrip® MD yttersåle for sikkert grep i fjellterreng, 4D-chassiset for god støtte og stabilitet. EnergyCell mellomsåle for optimal demping og ytelse. Til slutt sørger en OrthoLite® innleggssåle for en behagelig passform og ekstra demping i støvelen, mens perforeringer i sålen sørger for et behagelig fotklima.

QUEST 4D FORCES 2 EN er utvilsomt en av de mest avanserte og allsidige taktiske støvlene på markedet. Den kombinerer stabilitet og beskyttelse med et lett design for alle situasjoner.

Bestselger
HyFlex® 11-840

Ansell HyFlex® 11-840 er en monteringshansken som er tilpasset hendenes naturlige konturer og det behagelige fôret er skreddersydd for å gi best mulig komfort: fra den nederste delen av lillefingeren (ekstra komfort), over fingertuppene (fingerfølsomhet) og håndflaten (bedre bevegelighet).

Nyhetsbrev
Innlogging
Informasjonskapsler
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.

ERVIK AS

Vårt fokus er Kvalitet & Service. 

KUNDESERVICE

Om oss
Frakt/levering
Betingelser
Størrelsesguide
Personvern/cookies

KONTAKT OSS

Telefon: 64 91 18 60
Åpningstider: Man-fre kl 08:30-16:00
E-post: post@ervikas.no
Adresse: Teglveien 17, 1400 Ski

Powered by: Bysant