Meny
Søk
Brukerkonto
Forstørr bilde
Salomon Toundra Forces  PRO
Salomon Toundra Forces  PRO

Salomon Toundra Forces PRO

Med sin lette vekt, enestående grep og ekstra varme, er TOUNDRA FORCES CSWP en moderne taktisk støvel for ekstreme forhold.

Artikkelnr:
L40165000
Velg størrelse:
371/3
38
38 2/3
39 1/3
40
40 2/3
41 1/3
42
42 2/3
43 1/3
44
44 2/3
45 1/3
46
46 2/3
47 1/3
48

Produktbeskrivelse

TOUNDRA FORCES CSWP er en taktisk vinterstøvel som vil bli satt stor pris på av både militært personell og politistyrker. Den er fullstendig vanntett, isolert for temperaturer så lave som -40° og yttersålen gir ideelt grep på snø og is.

Støvlene er laget for å holde føttene varme og tørre uten at dette går på bekostning av vekten på støvelen. Alle materialer som brukes i det ytre laget er vanntette og ikke-reflekterende. Denne materialblandingen består av polyuretanbelagt skinn, anti-rusk mesh og ettlags mesh. Under det ytre laget er en vanntett ClimaSalomon™ Waterproof Membrane (CSWP), støttet av Aerotherm™ Aerogel termisk isolasjonsteknologi. AerothermTM Aerogel er en isolasjonsteknologi som motstår kompresjon og holder føttene varme ved temperaturer så lave som -40°C. Den lette vekten og høye isolasjonen er et resultat av en nanoteknologi som tetter 90 % luft i konstruksjonen. AerothermTM Aerogel er lettere, langt tynnere og mer isolerende enn sammenlignbare løsninger. SensiFitTM-systemet skaper en sikker, presis og tilpasset passform.

Contagrip® Winter yttersåle er utviklet for å gi et sikkert grep under vinterforhold. EnergyCell-materialet sikrer demping og ytelse i sålekonstruksjonen. Det komprimerte EVA-dempingsmaterialet gir forbedret støtdemping. Støvelen gjør det også enkelt å feste truger.

Med sin lette vekt, enestående grep og ekstra varme, er TOUNDRA FORCES CSWP en moderne taktisk støvel for ekstreme forhold.

Bestselger
HyFlex® 11-840

Ansell HyFlex® 11-840 er en monteringshansken som er tilpasset hendenes naturlige konturer og det behagelige fôret er skreddersydd for å gi best mulig komfort: fra den nederste delen av lillefingeren (ekstra komfort), over fingertuppene (fingerfølsomhet) og håndflaten (bedre bevegelighet).

Nyhetsbrev
Innlogging
Informasjonskapsler
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.

ERVIK AS

Vårt fokus er Kvalitet & Service. 

KUNDESERVICE

Om oss
Frakt/levering
Betingelser
Størrelsesguide
Personvern/cookies

KONTAKT OSS

Telefon: 64 91 18 60
Åpningstider: Man-fre kl 08:30-16:00
E-post: post@ervikas.no
Adresse: Teglveien 17, 1400 Ski

Powered by: Bysant